Donaties voor Stichting Leergeld Soest Baarn

niet van toepassing

In de afgelopen maanden heeft Stichting Leergeld Soest Baarn donaties ontvangen van verschillende organisaties. Dankzij de steun van het St Pape Fonds, Lions Soestdijk, de Protestantse Gemeente Soest, de Vereniging Buurtbus Soest eo en Kringloop/Spullenhulp Soest kunnen we onze missie voortzetten om kinderen in gezinnen met beperkte financiële middelen te helpen.

Stichting Leergeld Soest Baarn zet zich in voor het creëren van gelijke kansen voor kinderen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. We begrijpen dat elk kind het recht heeft om deel te nemen aan activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkeling en welzijn, ongeacht de financiële situatie van hun gezin. Daarom zijn donaties van onschatbare waarde voor ons werk.

We willen het St Pape Fonds, Lions Soestdijk, de Protestantse Gemeente Soest, Vereniging Buurtbus Soest eo en Kringloop/Spullenhulp Soest hartelijk bedanken voor hun vrijgevigheid en vertrouwen. Samen kunnen we een blijvend verschil maken in het leven van kinderen en hen de kansen bieden die ze verdienen.