Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Wandelaars lopen mooi bedrag bijeen voor Stichting Leergeld Soest-Baarn

Het wandelevent van Le Champion in samenwerking met het Soester Gilde en de Rotary Soest-Baarn heeft een mooi bedrag opgeleverd voor onze stichting.

Donaties voor Stichting Leergeld Soest Baarn

In de afgelopen maanden heeft Stichting Leergeld Soest Baarn donaties ontvangen van verschillende organisaties. Dankzij de steun van het St Pape Fonds, Lions Soestdijk, de Protestantse Gemeente Soest, de Vereniging Buurtbus Soest eo en Kringloop/Spullenhulp Soest kunnen we onze missie voortzetten om kinderen in gezinnen met beperkte financiële middelen te helpen.

HBR Advocaten steunt Stichting Leergeld Soest Baarn

Stichting Leergeld Soest Baarn is verheugd om de gulle steun te ontvangen van HBR Advocaten. Tijdens de feestelijke opening van hun kantoor heeft HBR Advocaten hun gasten verzocht om hun cadeaus te doneren aan Stichting Leergeld, wat resulteerde in een fantastisch bedrag van meer dan 600 euro. Dit genereuze gebaar stelt ons in staat om waardevolle bijdragen te leveren.

Leergeld helpt met Schoolspullenpas voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie is vaak hét moment om schoolspullen te kopen voor het nieuwe schooljaar. Maar voor veel gezinnen zijn de kosten die dit met zich meebrengt moeilijk op te brengen.

Wat een prachtig bedrag van Kringloop Spullenhulp Soest

Wat een prachtig gebaar van Kringloop Spullenhulp Soest! Een delegatie van Stichting Leergeld Soest-Baarn was donderdag 7 juli op de koffie uitgenodigd bij Spullenhulp in Soest.

Kind op zwemles? Maar niet genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt!

Ieder kind moet zijn of haar zwemdiploma kunnen halen, zodat ieder kind veilig kan leren zwemmen. Ook als de ouders/verzorgers hier zelf niet voldoende financiële middelen voor hebben.

Landelijke Leergeld Dag 2022

1 juni, is het Landelijke Leergeld Dag 2022. Op de Landelijke Leergeld Dag vragen wij jaarlijks aandacht voor sociale uitsluiting van kinderen die opgroeien in armoede en voor het werk van Stichting Leergeld, met daarbij een specifieke boodschap of oproep.

Mooie donatie van Buurtbus

€ 829,35 van Vereniging Buurtbus Soest e.o. voor Stichting Leergeld Soest-Baarn

Kerst Carrousel Baarn

Na het succes van vorig jaar wordt ook in 2021 een Kerst Carrousel gehouden op Bedrijvenpark Koot in Baarn. Vanaf 26 november is het elke dag vanaf 10 uur genieten van een overzichtelijk aanbod van supermooie Nordmann Kerstbomen.

Nieuwe fietsen voor kinderen in Soest en Baarn

Vele kinderen uit Soest en Baarn hebben onlangs een nieuwe fiets gekregen! Dit jaar heeft Leergeld Soest-Baarn meer dan vijftig fietsen mogen toekennen.