HBR Advocaten steunt Stichting Leergeld Soest Baarn

niet van toepassing

Stichting Leergeld Soest Baarn is verheugd om de gulle steun te ontvangen van HBR Advocaten. Tijdens de feestelijke opening van hun kantoor heeft HBR Advocaten hun gasten verzocht om hun cadeaus te doneren aan Stichting Leergeld, wat resulteerde in een fantastisch bedrag van meer dan 600 euro. Dit genereuze gebaar stelt ons in staat om waardevolle bijdragen te leveren.

Stichting Leergeld Soest Baarn zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met beperkte financiële middelen. Ons doel is om deze kinderen gelijke kansen te bieden, zodat zij kunnen deelnemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Met behulp van donaties zoals die van HBR Advocaten kunnen we waardevolle ondersteuning bieden, variërend van schoolspullen, laptops en fietsen tot zwemlessen, sportactiviteiten, muzieklessen en verjaardagspakketten.

We willen HBR Advocaten en alle gasten die hebben bijgedragen aan dit prachtige bedrag van harte bedanken. Samen maken we een verschil in het leven van kinderen en geven we hen de mogelijkheid om hun volledige potentieel te bereiken.